vineri, 11 noiembrie 2011

Da un telefon copiilor de la Hospice

Pentru ca tot vine Craciunul, m-am gandit sa preiau si eu acest anunt:

Prin proiectul ‚Dă un telefon’ încercăm să educăm tânăra generație în spiritul conservării și protejării mediului în care trăim și totodată să acoperim parte din costurile de funcționare ale HOSPICE Casa Speranței.
Fundația HOSPICE Casa Speranței și Greentronics vă invită să reciclați telefoanele mobile uzate și astfel veți contribui la creșterea calității mediului în care trăim. Prin acest parteneriat ne-am propus sa colectăm lunar un număr de 1000 de telefoane uzate, valoarea acestora acoperind costurile pentru 15 zile de internare în unitatea cu paturi-pediatrie.
Reciclarea telefoanelor mobile este un lucru extrem de important și la îndemână pentru protejarea mediul înconjurător, necesarul de materii prime pentru producerea de noi dispozitive fiind redus semnificativ.

Va invitam sa fiti parte din proiectul nostru: • Spuneți despre această acțiune prietenilor, colegilor, partenerilor! • Permiteti amplasarea la sediul companiei Dumneavoastră a unei urne de colectare (40×20x16cm) a telefoanelor și accesoriilor • Să colectaţi telefoanele mobile şi sa le depuneti la punctele noastre de colectare
  Ca în fiecare proiect pe care îl desfășurăm, contăm pe sprijinul comunității! Pana in prezent, partenerii nostri in acest proiect.

 • Punctele publice de colectare

  Brasov, HOSPICE Casa Sperantei Str Sitei 17 A 
  Fagaras, HOSPICE Casa Sperantei Str Ghioceilor 1 
  Bucuresti, HOSPICE Casa Sperantei Calea Calarasilor 109 
  Brasov, Primaria, Centrul de Informare pentru Cetateni, B-dul Eroilor 8 
  Bran, Castelul Bran

  preluat de pe http://www.hospice.ro 

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Persoane interesate