luni, 14 noiembrie 2011

Pauza

    Ma simt obosita. Asa incat voi lua cateva zile o pauza de internet si tot ce inseamna el. Am nevoie de aceasta pauza, pentru ca simt ca undeva pe drum m-am diluat si m-am pierdut. Acest cronofag, internetul, mi-a mancat deja mai mult timp din viata decat as fi vrut. Nu e vina nimanui, fireste, este doar vina mea. De aceea am nevoie sa ma intreb din nou care imi sunt prioritatile. Am nevoie sa privesc in urma si in prezent si in viitor. Am zis cateva zile? De fapt ar fi mai inspirat sa nu-mi pun norma, ca eventualele rani din inima mea sa aiba timp sa se vindece.
    Ma gandeam ca petrecem prea putin timp in mod real cu cei dragi ai nostri. Timp de calitate. Imi place sa stau cu ai mei, sa povestim, sa ne sfatuim, sa gatim, sau orice altceva impreuna. Si desi zilnic suntem impreuna, luam decizii impreuna si ne povestim fiecare in parte toate, simt ca inca pierd prea mult timp cu alte lucruri, iar internetul este unul dintre ele.
    Asa ca la inceput de post, am nevoie sa imi regasesc pacea inimii. Prea involburata, prea insetata, prea zbuciumata... Am atatea lucruri pe care inca imi doresc sa le fac, sa le planific...
 Asadar, imi cer iertare cum cere orice crestin: iertati-ma! Si pentru ca de maine intram in postul Craciunului, acest post al bucuriei, va doresc post binecuvantat si crestere duhovniceasca.

2 comentarii:

  1. Post cu folos si tie Iasmin, sanatate si liniste sa-ti dea Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iasmin iti sunt alaturi.
    iar bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te aiba atat pe tine cat si familia ta sub ocrotire!
    Un post linistit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Persoane interesate