miercuri, 28 martie 2012

Alta Leapsa

Leapsa de la mult iubita noastra surioara din alte zari, Corina.
Corina iti multumesc mult de tot!

Saptamana trecuta cel mai mult am platit regularizarea la curentul electric. Enorm. Urmeaza ori pana-n Sfintele Pasti, ori dupa, cea pentru gaz…
Daca as castiga maine 10.000 de euro … Nu am cum sa castig practic o astfel de suma pentru ca nu joc la absolut nici un concurs, nu cumpar nici un fel de lozuri si nu am nici o „matusa Tamara”.
Reteta mea preferata dintre cele mai ieftine este de fructe de mare. Este simplu de preparat, atata doar ca nu o pot face tot timpul, ci doar atunci cand se pot manca aceste delicatese.
Distractia mea preferata care nu implica cheltuieli este sa ma sui in masina cu baietii mei (domnu sot si domnul fiu) si sa pornim la drum catre una din manastiri. E cu atat mai frumos cu cat se intampla duminica, dupa pranz, la ora de tihna. Bisericile sunt goale, icoanele facatoare de minuni asteapta pelerinii, iar noi ne bucuram de pace si convorbirea cu Dumnezeu. Se intampla cateodata sa randuiasca Bunul Dumnezeu sa intalnim cate un parinte sua o maicuta care sa ne vorbeasca cuvant cu folos.
Voi considera saptamana aceasta un succes pe blogul meu daca voi reusi sa mai postez ceva.... Pregatesc ceva, dar mai dureaza pana termin.
Daca ar fi sa fac o cheltuiala mai mare si nu neaparat necesara mi-as face izolatia la casa si fatada.
Cand eram copil visam sa fiu, medic neurochirurg. Mi se parea ca e ceva extraordinar sa tii in maini centrul gandirii unui om. Pe atunci credeam ca si sufletul isi are salas in creier, deci imi imaginam ca voi tine in maini sufletul unui om. Copil!
Dintre mere si pere imi plac perele
Intre ghiocei si zambile aleg zambilele. Dar dintre toate as alege lacramioarele...
Banii reprezinta pentru mine un concept mai mult, de care unii se folosesc pentru a face rau iar altii pentru a face bine.
Leapsa mai departe la preaiubita noastra care ne incanta cu povestiri despre Bunul DumnezeuAnei mele dragi, EleneiMarilenei. Si ultimele dar nu cele de pe urma, caci rog pe oricine doreste sa preia leapsa, Cameliei si Corcodusei.
O saptamana binecuvantata tuturor!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Persoane interesate